Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Linoleumsgulv

Linoleumsgulvet er en slidstærk løsning, der er nem at vedligeholde. Derfor er linoleum ofte også en af de foretrukne gulvtyper i køkkenet. Vi viser dig, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger at lægge et linoleumsgulv.

Linoleumsgulv køkken – det oplagte valg

Et køkkengulv skal være stærkt, holdbart og let at gøre rent. Et linoleumsgulv lever op til alle disse krav! Overfladen er slidstærk, og gulvet har også den fordel, at det er støjsvagt. Sammenlignet med andre gulvtyper, er et linoleumsgulv også en billig løsning. Et billigt linoleumsgulv i køkkenet kan holde i mange år.

Hvordan lægger man linoleumsgulv?

Køkkengulv af linoleum kan lægges som lange baner eller som praktiske fliser, der klikkes sammen i fer og not. Lige meget hvilken type, du vælger, er det vigtigt, at underlaget er helt plant. Over en to meter strækning, bør der ikke være mere end 2 mm ujævnheder.
Fliserne er nemme at lægge på en bund af eksempelvis masonitplade.

LÆS OGSÅ: Vejledning til linoleum klikgulv

Du kan lægge linoleumsgulv direkte på træ og sten

Hvis du allerede har trægulv eller flisegulv i dit køkken, er det ikke noget problem at få linoleum. Hvis gulvet er i god stand, og plant, kan du lægge linoleumsgulv oven på. At lægge linoleumsgulv er derfor ikke svært og kræver ikke en masse forarbejde. Det er dog vigtigt at sørge for, at underlaget er helt rengjort, inden der lægges nyt gulv på det.

Masser af mønstre med køkkengulv i linoleum

Linoleum fås i mange forskellige farver og mønstre, så der er rig mulighed for at lave et gulv, der er helt personligt. Det kan for eksempel være et linoleumsgulv med skaktern, der er en af de klassiske linoleumsmønstre.

Linoleum på bordplade

Det er ikke kun som køkkengulv, at linoleum kan bruges. Det ses også ofte som beklædning på et bord, hvor den stærke og rengøringsvenlige overflade kommer til sin ret.

LÆS OGSÅ: Flot linoleum på bordpladen - sådan gør du!

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage