Linoleumsgulv

Linoleumsgulvet er en slidstærk løsning, der er nem at vedligeholde. Derfor er linoleum ofte også en af de foretrukne gulvtyper i køkkenet. Vi viser dig, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger at lægge et linoleumsgulv.

Linoleumsgulv

Et linoleumsgulv er slidstærkt, nemt at vedligeholde og blødt at gå på. Det er oven i købet ganske nemt at lægge linoleumsgulvet selv. Linoleum til gulvbelægning er fremstillet ved at blande en række naturlige materialer, som vi ikke løber tør for. Til gavn for både miljøet og dit indeklima.

Den letteste måde at lægge linoleumsgulv er ved at bruge klikfliser. Det er både pænt og praktisk, og du bestemmer selv, hvilke nuancer du vil kombinere. Mange vælger at have linoleumsgulv i køkkenet, da det er nemt at rengøre og vedligeholde. Linoleumsgulve fås i stort set alle farver, så det er nemt at finde det gulv, der passer ind i dit køkken – uanset om du vil have knald på farverne, de klassiske skaktern eller en diskret nuance.

Linoleumsgulv – gør det selv

Det er som sagt nemt selv at lægge et linoleumsgulv. Her på siden har vi samlet en række artikler, hvor du finder inspiration og vejledning til, hvordan du lægger linoleumsgulvet selv.