Underlim selv køkkenvasken

De fleste, der har været ude at kigge på køkkener, får sig noget af et chok, når de bliver præsenteret for prisen på drømmekøkkenet.

Og et chok det fik også Jan Buchholdt og hans kone, da de havde fundet deres nye køkken. Bordpladerne i egetræ tegnede sig alene for en tredjedel af prisen på det samlede køkken.

Helt nøjagtigt 22.100 kroner (5 meter egetræsplader 15.000 kroner, 5 meter bagkant 2500 kroner samt vask inkl. underlimning, 4600 kroner).

"Det paradoksale var, at vi i det lokale byggemarked kunne få en næsten tilsvarende bordplade på 28 millimeter for under 2000 kroner," fortæller Jan Buchholdt. "Det svarer til en prisforskel på lidt over 900 procent, og det er vel noget, de fleste kan forholde sig til."

"Min kone var da også fløjtende ligeglad med, hvor jeg købte bordpladen. Hendes eneste betingelse var, at køkkenvasken skulle underlimes. Det havde hun altid drømt om."

Som erfaren gør det selv-mand så Jan Buchholdt ingen problemer i at kaste sig ud i projektet, men han fandt hurtigt ud af, at han havde bevæget sig ind på en mere end tornebelagt vej. Blot det at skaffe sig information og viden om, hvordan man underlimer en vask, skulle vise sig at være en hel del vanskeligere end selve arbejdet.

LÆS OGSÅ: Alle kan planlime en vask - og spare en formue