Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Radiator

Radiatoren er den mest almindelige varmekilde i de danske hjem. Find information om, hvordan du vedligeholder og opgraderer dine radiatorer, så de fungerer bedst muligt.

Radiator - montering og vedligehold

Radiatorerne er den mest udbredte varmekilde i de danske hjem. Her på siden guider vi dig både gennem monteringen og vedligeholdet af din radiator. Du finder også detaljerede byggevejledninger til radiatorskjulere.

De fleste af os har prøvet, at stå med en kold radiator efter en lang sommerpause. Løsningen på en radiator, der er gået kold er heldigvis meget simpel og du kan fikse det på få minutter. Oftest skyldes det at den lille ventilstift i radiatorens termostat har sat sig fast - den kan du løsne ved at trykke på den eller banke let på siden af ventilen. Hvis ventilen stædigt sidder fast, løser du problemet ved at skifte en del af ventilen (pakdåsen).

Radiatorskjuler - byg den selv

Ikke alle radiatorer er lige kønne at se på. Og hvis du skal ud og købe en radiatorskjuler, kan det blive en dyr omgang. Men heldigvis kan du nemt og billigt selv bygge en radiatorskjuler. Der findes mange forskellige muligheder, hvis du selv vil bygge en radiatorskjuler. I den her artikel bygger vi en radiatorskjuler ud af en gammel træpersienne fra IKEA. Radiatorskjuleren her har stort set ikke kostet noget, men den ligner en million. Se hvordan vi gjorde i den udførlige byggevejledning: Byg billig radiatorskjuler - af genbrug!

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage