7 nye byggevejledninger i denne uge

Dampbøj din næste havestol, byg et vasketøjsskab med masser af plads, se hvordan du bygger et hegn med indbygget højbed, eller tag et grundigt kursus i, hvordan du arbejder med glasfiber!

Med andre ord er der masser af fede nye projekter, du kan kaste dig over i din vinterferie - og med en byggevejledning fra Gør Det Selv, er du sikker på et godt resultat.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til selv at gå på opdagelse og lede efter præcis de emner, der er relevante for dig. På Gør Det Selv’s hjemmeside kan du blandt andet se, hvordan du udfører alverdens reparationer, læse tips og tricks fra håndværkerne eller læse mere end 1.000 forskellige byggevejledninger.

Rigtig god fornøjelse!


Sådan bygger du en stol med detaljer i dampbøjet træ

Ved hjælp af vanddamp bygger vi et møbel med bløde kurver, der kan imponere selv en garvet møbelsnedker.

Klik her for at åbne byggevejledningen

Byg en stol i dampbøjet træ

Alle stolens kurver er lavet i dampbøjet træ.

Smart bordplade af skiveskåret træ

Byg en personlig bordplade af træ i tynde skiver, der limes ovenpå en solid plade i birkefiner. Forskellige træsorter giver bordpladen sit specielle udseende.

Klik her for at åbne byggevejledningen

Smart bordplade af skiveskåret træ

Bordpladen er lavet af fire forskellige træsorter.

Drej en skål med låg

Er du klar til at blive udfordret, så skal du dreje en skål med låg. Det kræver i en rolig hånd, men med lidt øvelse kan du tage drejeriet til næste niveau.

Klik her for at åbne byggevejledningen

Sådan arbejder du med glasfiber

Er der opstået en revne i skroget på din jolle, er der gået hul i tagboksen, eller har kofangeren fået et tryk, så er glasfiber vejen frem. Det er let at arbejde med, og med en bøtte polyester, lidt hærder og en glasfibermåtte kan du lave superstærke reparationer, som holder i en evighed.

Klik her for at åbne byggevejledningen

Ved at køre metalrullen henover glasfibermåtten kan du nemt og effektivt trykke den helt ned i polysesteren og slippe af med potentielle luftlommer.

Elegant 1,8 m³ brændetårn

Vi bygger et elegant og velventileret skjul beklædt med lister til et standardbrændetårn på 1,8 m³, som du nemt kan gøre efter, alene og uden specialværktøj.

Klik her for at åbne byggevejledningen

Overdækket lounge med ståltag

En overdækning er guld værd for dig, der elsker udelivet. Med et overdækket hjørne i haven kan du også sidde ude, når det regner. Hyggehjørnet her bruges til lounge, men det kunne også være en spiseplads eller dit udekøkken, du havde sikret en tør plads.

Klik her for at åbne byggevejledningen

Smart hegn med højbed

Hegnet er det første man ser, og derfor skal det gerne passe til huset. Vi viser, hvordan du bygger et smart hegn med indbygget højbed.

Klik her for at åbne byggevejledningen

    Andre læser lige nu ...