Bryggers

Dit bryggers er ofte hjemsted for vaskemaskine, tørretumbler, beskidte støvler og våde regnjakker. Bryggerset skal kunne mange ting, og derfor har vi samlet en række vejledninger og råd til, hvordan du får mest muligt ud af dit bryggers.

  Bryggers indretning

  Mange forbinder nok et bryggers med et lille rum med en vask, nogle varmerør og fremfor alt en masse rod. På trods af det, sætter de fleste af os alligevel pris på det lille rum. Et bryggers er nemlig genialt til de beskidte vinterstøvler, den mudrede mountainbike, til vaskemaskinen og tørretumbleren. Og så er det bare rart med en håndvask, der kan klare lidt af hvert.

  LÆS OGSÅ: Væghængt bordplade i bryggers

  Bryggers-skabe

  Hvis et bryggers ikke skal flyde over med rod, er bryggers-skabe en praktisk måde at komme det til livs på. Der skal ikke mere end tre underskabe og et par overskabe til at skabe ro og overskuelighed i bryggerset. Bryggers-skabe er i sagens natur en del af bryggerset og ikke af selve huset, så finishen behøver ikke være på linje med et splinternyt køkken. Det kan sagtens være et par brugte skabe fra et brugt køkken – det skal nok få et par skrammer med tiden. Bryggers-skabe kan også bruges til at skjule diverse vandrør. Det er ganske simpelt, og kræver ikke meget mere end et par snit i skabene.

  LÆS OGSÅ: Skjul rør i bryggers

  Bryggers inspiration og indretning

  Et bryggers er typisk indrettet med skabe, men det kan også indrettes med andre former for bryggers møbler. Et velegnet bryggers-møbel er en reol af letbeton. Reolen er både flot og praktisk, og så kan du selv bygge den på et par dage. Fælles for de fleste bryggers er, at de er bygget op omkring håndvasken. Det giver derfor god mening at tænke vandrør, vaskemaskine og tørretumbler ind i projektet, inden du begynder at indrette bryggerset.