Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Bryggers

Dit bryggers er ofte hjemsted for vaskemaskine, tørretumbler, beskidte støvler og våde regnjakker. Bryggerset skal kunne mange ting, og derfor har vi samlet en række vejledninger og råd til, hvordan du får mest muligt ud af dit bryggers.

Bryggers indretning

Mange forbinder nok et bryggers med et lille rum med en vask, nogle varmerør og fremfor alt en masse rod. På trods af det, sætter de fleste af os alligevel pris på det lille rum. Et bryggers er nemlig genialt til de beskidte vinterstøvler, den mudrede mountainbike, til vaskemaskinen og tørretumbleren. Og så er det bare rart med en håndvask, der kan klare lidt af hvert.

LÆS OGSÅ: Væghængt bordplade i bryggers

Bryggers-skabe

Hvis et bryggers ikke skal flyde over med rod, er bryggers-skabe en praktisk måde at komme det til livs på. Der skal ikke mere end tre underskabe og et par overskabe til at skabe ro og overskuelighed i bryggerset. Bryggers-skabe er i sagens natur en del af bryggerset og ikke af selve huset, så finishen behøver ikke være på linje med et splinternyt køkken. Det kan sagtens være et par brugte skabe fra et brugt køkken – det skal nok få et par skrammer med tiden. Bryggers-skabe kan også bruges til at skjule diverse vandrør. Det er ganske simpelt, og kræver ikke meget mere end et par snit i skabene.

LÆS OGSÅ: Skjul rør i bryggers

Bryggers inspiration og indretning

Et bryggers er typisk indrettet med skabe, men det kan også indrettes med andre former for bryggers møbler. Et velegnet bryggers-møbel er en reol af letbeton. Reolen er både flot og praktisk, og så kan du selv bygge den på et par dage. Fælles for de fleste bryggers er, at de er bygget op omkring håndvasken. Det giver derfor god mening at tænke vandrør, vaskemaskine og tørretumbler ind i projektet, inden du begynder at indrette bryggerset.

Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klik hér

Ny bruger? Få adgang nu!

Nulstil adgangskode

Indtast din email-adresse for at modtage en email med anvisninger til, hvordan du nulstiller din adgangskode.

Ugyldig e-mailadresse

Tjek din email

Vi har sendt en email til med instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode. Hvis du ikke modtager emailen, bør du tjekke dit spamfilter.

Angiv ny adgangskode.

Du skal nu angive din nye adgangskode. Adgangskoden skal være på minimum 6 tegn. Når du har oprettet din adgangskode, vil du blive bedt om at logge ind.

Adgangskode er påkrævet
Vis

password_reset.form.password_is_changed

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
De er ved at købe adgang til:
Total pris: null purchase.price.currency
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kr.
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage