Byggevejledning
Let
Svær
Haveskur

Det enkle, stilrene skur er nemt at bygge, fordi det er lavet som et samlesæt. Smarte detaljer er tænkt ind i projektet fra start.

Et skur er uundværligt, hvis du har hus og have, så du har et sted til opbevaring af plæneklipper, haveredskaber, hynder osv. Skuret her måler 2 x 3,6 meter. Det vil være en fin størrelse for de fleste. Det er bygget af træ i helt almindelige standardmaterialer som moduler, der gør skuret meget nemt at bygge.

Konstruktionen består af fire sider, der fastgøres til fire stolper i hjørnerne. På taget lægges tagpap med shingels, der både er billige og meget nemme at arbejde med, og det færdige tag ligner en million.

Træbeklædningen, der er klinkbygget, får også skuret til at se mere eksklusivt ud, men det er bygget ganske enkelt af trykimprægnerede hegnsbrædder. Det er en noget billigere løsning end færdiglavede klinkbrædder.

LÆS OGSÅ: Sådan sætter du klinkbrædder op

Praktisk dobbeltdør

I forsiden af skuret er monteret en dobbeltdør med glas. Den giver masser af lys i skuret, så det ikke er nødvendigt med andet lysindfald.

Dobbeltdøren er desuden praktisk, fordi den gør det nemt at få større ting ind og ud af skuret. Hvis du bygger døren selv, kan du få den i præcis den størrelse, der passer til dit skur, og billigere, end hvis du skal købe døren færdiglavet.

Hent artiklen og få en udførlig byggevejledning til det geniale skur. Vi viser dig blandt andet, hvordan du måler præcist op, så du får lige linjer og nemme samlinger. Derudover kan du se, hvilken billig og flot træbeklædning der er anvendt til skuret.