Lækker, sprød pizza til en meget fair pris

Cozze er en ganske fornuftig og effektiv gas-pizzaovn i en god, solid kvalitet. Prisen er mere end fair – du får især meget for dine penge med de små modeller.

Om pizzaovnen:

 • Energikilde: Gas
 • Effekt: 5 kW
 • Maks. bagehøjde: 6 cm
 • Bageareal: 34 x 34 cm
 • Åbning: 36,5 x 8 cm
 • Dimensioner: 53 x 53 x 29 cm
 • Gastryk: 30 mbar

www.cozze-pizza.com

Du behøver ikke bygge en stor og tung pizzaovn med varmefast mørtel og ildfaste sten for at lave en god gør det selv-pizza. Cozzes pizzaovn på gas gør det ganske glimrende – endda til en meget fornuftig pris.

Ovnen findes i 13" og 17". Vi har både testet den store og den lille, og de er stort set lige effektive. Den store kan naturligvis bage større pizzaer, og den har en tilsvarende større brænder.

Ifølge producenten skal ovnen brænde på fuldt blus i 20-25 min. for at varme stenen ordentligt op inden bagning. Vi vil dog nærmere sige 30-40 min. Inden du smider pizzaen ind, skal du skrue ned og lade temperaturen falde en smule, og derfra tager det bare to minutter at bage en sprød pizza.

REDAKTIONEN ANBEFALER: Byg verdens nemmeste pizzaovn

Cozze pizzaovn test

Bagearealet er på 34 x 34 cm. Pizzaen skal være lidt mindre.

Det tager lidt tid at lære ovnen at kende, og det kræver en smule øvelse at finde den rette temperatur, som ikke brænder pizzaens kant. Desuden skal varmen ofte justeres en smule mellem hver pizza. Men efter dine første tre eller fem brændte lærepizzaer, så sidder den der nogenlunde.

Ovnen er enormt effektiv og nem at holde og rengøre. Og med lidt øvelse også nem at betjene.

Når man kigger på pris og kvalitet, er det svært at hamle op med den lille på 13". Men skal du lave pizza til en familie på fire, er den lidt lille. Prisen på den store er på niveau med konkurrenterne.

LÆS OGSÅ: Opskrift på hjemmelavet pizza

DETALJER

ELEKTRISK START
Brænderen startes nemt med et tryk på en knap. Elstarteren drives af et AA-batteri, som sidder inde i selve knappen.

TERMOMETER
Når du bager, er det en stor fordel at kunne følge med i, hvor varm ovnen er. Det er dog værd at bemærke, at temperaturen måles i toppen af ovnen. Bagestenen vil ofte være en del koldere.

Mere fra kategorien Pizzaovn

  Andre læser lige nu ...

  Mere fra kategorien Pizzaovn