Garageportåbner

Uden en automatisk garageportåbner er du tvunget til at skulle ud af bilen og kæmpe med den tunge port, når din bil skal parkeres i garagen. Vælter regnen samtidig ned, bliver ønsket om en garageportsåbner kun større.

Uden en garageportåbner

Derfor er mange tilbøjelige til at lade porten stå åben, mens de er på arbejde eller ude at handle. Og når de hen ad eftermiddagen vender hjem, kan de konstatere, at det har regnet eller sneet ind i – eller også har der måske været ubudne gæster og rode rundt mellem haveredskaber, og hvad der ellers står i garagen.

En garageportåbner klarer jobbet

Hvis du monterer en elektrisk garageportåbner, løser du problemerne i en håndevending. Du kan typisk købe en automatisk garageportåbner til omkring 1.000 kr. Penge der er godt givet ud, når du fx slipper skulle ud af bilen for at åbne garageporten i regnvejr.

Garageportåbner - pris og kvalitet hænger sammen

Tidligere var de elektriske garageportåbnere temmelig kostbare. Og selv prisen er blevet presset gevaldigt, hænger pris og kvalitet stadig sammen. De billigste modeller er ofte fremstillet af meget spinkle materialer. Vi valgte en Profi-Lift fra Bosch til ca. 2000 kr., som ud over at åbne og lukke porten også låser automatisk.

Porten skal være i orden

Inden du anskaffer dig en elektrisk garageportåbner, skal du først og fremmest sikre dig, at selve porten er i god stand. Er den i orden, og løber den lige, let og uhindret på skinnerne? Du skal også være sikker på, at loftet i garagen kan bære og holde motorkabinettet til selve liften.

Hent den komplette vejledning til montering af garageportåbner

De cirka 2.000 kr. en god garageportåbner koster, er godt givet ud, hvis du ikke er fan af at skulle ud i regnen. Opsætningen er samtidig en overkommelig opgave for alle gør det selv-folk og kan klare i løbet af 4-5 timer. Hvis du henter vores byggevejledning til opsætning af garageportåbner, får du vores eksperters detaljerede trin for trin-vejledning samt en komplet materialeliste. God fornøjelse.