Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

TEMA: 60 m2 tilbygning for 200.000 kroner

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Her får du vejledning til, hvordan du for kun 3.300 kroner pr. kvadratmeter kan lave en tilbygning til dit hus. Vi gennemgår alle faser i projektet.

TEEMA: 60 m2 lisärakennusta 39 000 eurolla

15-20.000 kroner – det er typisk prisen for én kvadratmeter tilbygning i standardmaterialer, hvis du spørger et byggefirma. Så det gjorde vi ikke; i stedet byggede vi det hele for kun 3.300 kroner pr. kvadratmeter, alene ved at vælge de rigtige – men ikke altid de billigste – materialer.

Og selvfølgelig ved at gøre det selv.

Hvad du ikke ser her, er, at vi også indretter huset med skillevægge, lofter, gulve, døre, nyt badeværelse, skabe, elinstallationer og varmepumpe for i alt knap 1.700 kroner pr. kvadratmeter. Vi rammer altså en kvadratmeterpris på blot 5.000 kroner.

Vi bygger en helt ny vinkeltilbygning sammen med det gamle sommerhus. Resultatet bliver 107 kvadratmeter moderne hus til spotpris.

Vi bygger en helt ny vinkeltilbygning sammen med det gamle sommerhus. Resultatet bliver 107 kvadratmeter moderne hus til spotpris.

Herunder kan du se vejledningerne til de forskellige trin i byggeprojektet. Du kan også læse om projekteringen, inden du går i gang, og hvad omkostninger til de forskellige trin i projektet har været.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage