Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Reoler

Byg dine egne reoler og sørg for, at de hænger rigtigt. På disse sider kan du få vejledning til, hvordan du kan bygge et utal af reoler, og hvordan du hænger dem forsvarligt op.

Byg selv reol

Det er svært at undvære en reol til opbevaring i hjemmet, og du kan finde et hav af løsninger hos de mange møbelforretninger. Men skal du have en reol, der passer præcis til dit hjem, så skal du bygge reolen selv. Men en byg selv reol, er det kun din fantasi, der sætter grænser.

Indbygget reol

Bygger du selv din reol, får du en billig løsning, der opfylder lige præcis dine behov. En reol fylder ofte det meste af en væg, så hvorfor ikke udnytte al pladsen, og bygge en gør det selv reol, der udnytter hele væggen? Du kan selv bygge en indbygget reol, der går hele vejen fra gulvet og udnytter al pladsen op til loftet.

Læs mere: Indbygget reol - gulv til loft

Har du en blændet dør, kan det også være en god idé at udnytte pladsen i denne, til at bygge en indbygget reol i det rum, den blændede dør efterlader.

Pladsbesparende reol

Har du en skråvæg i din bolig, er det oplagt at udnytte pladsen her med en reol. På den måde får du et godt udbytte af de kvadratmeter under skråvæggen, som i forvejen ikke er så meget værd, da de er svære at udnytte. Men med en gør det selv reol, kan du nemt få et større udbytte af de vanskelige kvadratmeter.

Byg selv reol krydsfiner

Krydsfiner er et oplagt materiale til en byg selv reol. Krydsfiner et fremragende byggemateriale til møbler i det hele taget. Se bare på for eksempel IKEA, der fremstiller mange møbler i det relativt billige materiale. Inden du kaster dig over en byg selv reol i krydsfiner, skal du dog lige vide, hvilken type du skal bruge. Det kan du læse mere om i den her artikel: Krydsfiner - Vælg den rigtige type krydsfiner.

Billig reol

Uanset hvor og hvordan du ønsker at bygge din egen reol, så kan du være sikker på, at du får en løsning, som med stor sandsynlighed er billigere end den du kan få i en møbelforretning. Det er kun din kreativitet og fantasi, der sætter grænser, når det drejer sig om at bygge sin egen reol.

Som nævnt er krydsfiner et relativt billigt materiale, men du kan også prøve at tænke i anderledes materialer såsom gasbeton, når du bygger din egen reol. Alternativt kan du tænke på selve udformningen af din egen gør det selv reol. Der er ingen der siger, at en reol skal bestå udelukkende vandrette hylder. Du kan opnå en stor effekt, ved at bryde med de vante traditioner for, hvordan en hjemmebygget reol skal se ud.

Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klik hér

Ny bruger? Få adgang nu!

Nulstil adgangskode

Indtast din email-adresse for at modtage en email med anvisninger til, hvordan du nulstiller din adgangskode.

Ugyldig e-mailadresse

Tjek din email

Vi har sendt en email til med instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode. Hvis du ikke modtager emailen, bør du tjekke dit spamfilter.

Angiv ny adgangskode.

Du skal nu angive din nye adgangskode. Adgangskoden skal være på minimum 6 tegn. Når du har oprettet din adgangskode, vil du blive bedt om at logge ind.

Adgangskode er påkrævet
Vis

password_reset.form.password_is_changed

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
Du er ved at købe adgang til:
Total pris: null kroner
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kroner
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage