Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Opbevaring

Man kan aldrig få for meget opbevaringsplads. Derfor er det med at udnytte pladsen i boligen bedst muligt. Her på siderne guider og vejleder vi dig til, hvordan du kan få mere opbevaring i din bolig.

Smart opbevaring

Boligejere ønsker sig altid mere plads til opbevaring, en god måde at opnå dette er at udnytte den opbevaringsplads, man har i forvejen, på bedst mulig vis. En anden måde at opnå mere plads til opbevaring er at udnytte de kvadrat- og rummeter af boligen, som i forvejen ikke er brugbare.

Opbevaring under seng

Et oplagt sted at få mere plads til opbevaring er under sengen. Her kan man for få penge let udnytte de skjulte kvadratmeter på en let måde. Hvis du bygger skuffer ind i sengerammen, kan du også udnytte pladsen længst inde under sengen til opbevaring.

LÆS MERE: Opbevaring under seng

Entre opbevaring

Jakker der falder ned fra knagerækken, sko der ligger smidt i en stor bunke, og regnfrakker, der ligger krøllet sammen bagerst i skabet. De fleste ønsker sig mere plads til opbevaring i entréen. Især sko opbevaring er vigtigt at have styr på, da en hel families sko fylder meget. Derfor er smart opbevaring af sko en god idé.

Læs mere: Smart sko opbevaring i entréen

En anden god idé til entre opbevaring er at sætte hylder op under loftet. En god og flot løsning er svævende hylder der holder til opbevaring af huer, handsker, halstørklæder, cykelhjelme og meget mere.

Opbevaring under trappe

En anden pladsbesparende løsning er opbevaring under trappe. Her kan man bygge et skræddersyet skab, der udnytter pladsen optimalt. I mange hjem er der en trappe i entréen, og det er pladsen under denne, der ofte bare er spildplads, og man med fordel kan anvende til opbevaring.

Opbevaring på loftet

Har du et uopvarmet loft kan du med nogle smarte beslag hurtig skaffe dig mere plads til opbevaring. Beslagene hviler på spærene uden at ødelægge isoleringen, og med nogle lægter har du på den måde lynhurtig og billigt mere plads til opbevaring.

Læs mere: [Opbevaring på loftet - Hurtige hylder på loftet]https://goerdetselv.dk/indretning/opbevaring/opbevaring-hurtige-hylder-paa-loftet()

Opbevaring i værksted

Et andet sted, du med fordel også kan udnytte og få mere plads til opbevaring er værkstedet. Der er mange måder, at udnytte pladsen i værkstedet, alt efter, hvordan du vælger at indrette værkstedet.

Læs mere: Opbevaring på værkstedet

Endnu mere smart opbevaring

Der er altså mange muligheder for at få mere plads til opbevaring i hjemmet, her på siderne kan du finde meget mere inspiration til, hvordan du kan opnå mere opbevaring i din bolig. Et godt sted at starte er i vores artikel 25 idéer til smart opbevaring.

Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klik hér

Ny bruger? Få adgang nu!

Nulstil adgangskode

Indtast din email-adresse for at modtage en email med anvisninger til, hvordan du nulstiller din adgangskode.

Ugyldig e-mailadresse

Tjek din email

Vi har sendt en email til med instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode. Hvis du ikke modtager emailen, bør du tjekke dit spamfilter.

Angiv ny adgangskode.

Du skal nu angive din nye adgangskode. Adgangskoden skal være på minimum 6 tegn. Når du har oprettet din adgangskode, vil du blive bedt om at logge ind.

Adgangskode er påkrævet
Vis

password_reset.form.password_is_changed

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
Du er ved at købe adgang til:
Total pris: null kroner
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kroner
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage