Isolering af loft

Det er en god investering at isolere loftet. Der er flere måder og materialer, man kan vælge at bruge. Vi hjælper dig med at træffe det rigtige valg.

Isolering af loft giver besparelse på varmeregningen

Ekstra isolering af loft kan give store besparelser på din varmeregning. Derfor er det for mange en rigtig god investering at isolere loftet. Loftet udgør en meget stor flade i dit hus, og da den varmeste luft i dine værelser stiger op ad og ligger lige under loftet, er der god grund til at isolere loftet, så varmen bliver i huset og ikke fordufter ud gennem loftet.

Isolering af loft pris?

Prisen på isolering af loft varierer naturligvis afhængigt af, hvilken type isolering du vælger og afhængigt af, om du selv kan udføre arbejdet eller ej. Heldigvis er der mange muligheder for at gøre det selv, når det gælder isolering af loftet.

Efterisolering af loft - gør det selv!

Du kan sagtens udføre en isolering af loft selv. Men det er vigtigt at være forberedt for, hvis isoleringen udføres forkert, kan du risikere at få skader på huset med fx fugt og skimmelsvamp. Derfor er det vigtigt at have styr på faldgruberne, inden du går i gang med en isolering af dit loft. På denne side har vi samlet en lang række artikler om isolering af loft, hvor du får gode råd og vejledninger. Vi viser dig, trin for trin, hvordan du nemt og billigt kan isolere loftet.

andet fra Bonnier Publications