Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Isolering af loft

Varme stiger opad, så isolering af loft giver gode besparelser på din varmeregning. Der er flere metoder og isoleringsmaterialer, du kan vælge, når du skal efterisolere dit loft. Fx. mineraluld og papiruld. I disse artikler kan du finde den metode og isoleringsmateriale, der passer bedst til efterisolering af dit loft.

Isolering af loft giver besparelse på varmeregningen

Ekstra isolering af loft kan give store besparelser på din varmeregning. Derfor er det for mange en rigtig god investering at isolere loftet. Loftet udgør en meget stor flade i dit hus, og da den varmeste luft i dine værelser stiger op ad og ligger lige under loftet, er der god grund til at isolere loftet, så varmen bliver i huset og ikke fordufter ud gennem loftet.

Isolering af loft pris?

Prisen på isolering af loft varierer naturligvis afhængigt af, hvilken type isolering du vælger og afhængigt af, om du selv kan udføre arbejdet eller ej. Heldigvis er der mange muligheder for at gøre det selv, når det gælder isolering af loftet.

Loftisolering på tre måder

De mest udbredte og populære materialer er at efterisolere loft med er ruller, batts og granulat. Ofte er loftisoleringen lavet i stenuld, papiruld og glasuld, der hver har deres fordele og ulemper, som du bør have med i dine overvejelser, inden du går i gang med efterisolering af loftet.

Isolering af loft med ruller

Rullerne er nemme at skære til, så de passer til mellemrummet mellem dine spær. Og er der ikke for mange rør og andet, du skal skære ud til, er de en supernem loftisolering at rulle ud.

Efterisolering af loft med batts

Har du mange spær, rør og andet, du skal skære ud til, kan de være en fordel at vælge batts som loftisolering. Samtidig er pladerne nemme at få op gennem loftslemmen.

Efterisolering af loft med granulat

Hvis du bruger granulat til isolering af loft, kræver det ofte, at du skal hæve kanten langs tagfoden og ved loftslemmen, så den ekstra loftisolering bliver på plads. Til gengæld er det nemt at fordele, og det er ofte forbundet med en mindre risiko for fugtskader end ved batts og ruller.

Efterisolering af loft - gør det selv!

Du kan sagtens udføre en isolering af loft selv. Men det er vigtigt at være forberedt for, hvis isoleringen udføres forkert, kan du risikere at få skader på huset med fx fugt og skimmelsvamp. Derfor er det vigtigt at have styr på faldgruberne, inden du går i gang med en isolering af dit loft. På denne side har vi samlet en lang række artikler om isolering af loft, hvor du får gode råd og vejledninger. Vi viser dig, trin for trin, hvordan du nemt og billigt kan isolere loftet.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage