Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Rundsav

Rundsaven er ekspert i lige snit. Her får du overblikket over de forskellige typer rundsave, klinger til rundsaven og de nyeste test af rundsave.

Du SKAL have en rundsav

Skal du have helt lige snit, skal du købe en rundsav. Med en rundsav får du nemlig perfekte snit – hver gang. Og hvis du investerer i en rundsav med skinne, bliver det endnu lettere at få savet en krydsfinerplade op i helt lige stykker. En rundsav er et uundværligt værktøj for enhver gør det selv’er.

Mobil eller stationær rundsav

Der findes to former for rundsave: Den mobile rundsav med ledning eller batteri og den stationære bordrundsav. En stationær rundsav er velegnet til de helt præcise snit, for eksempel hvis du skal save lister til. En stationær rundsav vil pynte i ethvert værksted, men man skal se sig for, når man køber rundsav. Vi tester selvfølgelig for dig og her kan du se vores nyeste test af stationære rundsave: Bordrundsav test.

Rundsav med skinne giver helt nye muligheder

Med en rundsav med skinne bliver det endnu lettere at save for eksempel en stor krydsfinerplade til i de rette mål. En skinne, også kaldet en føringsskinne, kan koste fra 500 kroner og opefter, og passer både til rundsav og dyksav. En rundsav med styreskinne kan give lige snit i op til 3 meter lange baner med de helt lange skinner.

Ny teknologi gør mini-rundsav attraktiv

Værktøjsproducenterne bliver hele tiden bedre til at lave stærkt værktøj, og det gælder også for rundsave. Derfor er det heller ikke nødvendigt med en stor, tung og dyr maskine for at få et godt resultat. Mini-rundsave, med mindre klinger og lavere motorkraft, er nemlig et godt alternativ til den klassiske, tunge rundsav på akku eller ledning.

Find den bedste rundsav til dit behov

Der findes utal af rundsave på markedet, og det er enormt svært at vide, hvad man skal gå efter. Ønsker du en rundsav uden ledning? Har du opgaver, der kræver masser af kræfter af din rundsav? Kan du så klare dig med batteri? Rundsave fås i mange prisklasser, og Gør Det Selv hjælper dig selvfølgelig med at træffe det rigtige valg og finde den bedste rundsav til dit behov og prisniveau i vores test. Du finder vores nyeste test af rundsave her: Rundsav test.

Vælg de rette klinger til din rundsav

En god rundsav er selvfølgelig ikke meget værd uden en god klinge. Som med rundsavene varierer priserne på klinger også meget, alt efter hvilken kvalitet du går efter. Det er blandt andet antallet af tænder og tænders vinkel, der er afgørende for dit valg. På hjemmesiden kan du finde flere artikler om klinger til rundsave. Blandt andet disse to: Rundsavsklinge og Klinge til rundsav.

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
Du er ved at købe adgang til:
Total pris: null kroner
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kroner
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage