Brusekabine

Vi giver dig inspiration og vejledning til, hvordan du selv kan bygge din egen brusekabine, så den passer til dine behov.

Sådan bygger du en brusekabine

Her kan du få vejledning til opsætning af vådrum, når du skal bygge en brusekabine, fx af gasbeton eller wediplader. Du kan også vælge af bygge en brusekabine af støbt beton eller sætte en glasvæg op. Vi guider dig, trin for trin. Har du problemer med revner, kalk og skimmelsvamp på fliser og fuger? Så har løsningen. Du får også råd til valg af fittings og blandingsbatteri

Byg din egen brusekabine i glas eller køb et samlesæt

Du kan for rimelige penge udskifte bruseforhænget med en brusekabine i glas. Du kan enten vælge selv at bygge en brusekabine eller købe den som samlesæt. I denne artikelguider vi dig til, hvordan du selv sætter den færdige brusekabine op.

Sæt fliser op i din brusekabine

Fliser til brusekabinen eller badeværelset fås i mange størrelser og varianter. At sætte fliser op snorlige - er en kunst. Vi har en udførligguide,hvor du lærer at sætte fliser op på vægge og gulv i din brusekabine.

Reparation af brusekabine

Har du oplevet pytter på gulvet, revnede fliser, jordslåede fuger og masser af kalkaflejringer? Så kan du selv gøre noget ved det. Vi har trin for trin guides til, hvordan du skifter flækkede fliser og fuger ud, så du en gang for alle, kan komme af med skimmelsvamp. Hvad enten der er tale om små eller større reparationer, så får vejledning her.Du kan fx. forny brusekabinen eller udskifte fliser