Tømrer

Find information om værktøj og materialer samt vejledning til de rette teknikker, når du skal i gang med tømmerarbejdet.

  Tømrerarbejde er et vidt begreb. De fleste forbinder nok en tømrer med en, som skifter vinduer, laver træterrasser og andet træarbejde. En tømrer arbejder dog også med gips, og det forekommer også, at de giver sig i kast med mindre støbeopgaver.

  Derfor har vi samlet en række artikler, som appellerer til din indre tømrer.

  I artiklen Flotte træsamlinger uden beslag kan du lære, hvordan du laver diverse træsamlinger uden at bruge beslag. Her gennemgår vi bl.a. hvordan man laver en simpel tapsamling og den avancerede franske lås.

  I Lær at støbe STOLPESKO gennemgår vi, hvordan du støber de perfekte stolpesko. Det kan være vanskeligt at få sine stolpesko til at blive helt lige, men med et par enkle tips kan det sagtens lade sig gøre.

  At støbe fundament lyder måske som et stort og uoverskueligt projekt, men i artiklen Verdens nemmeste FUNDAMENT viser, hvordan du kan støbe et solidt punktfundament på bare tre dage.

  I artiklen Red den rådne stolpe viser vi, hvordan du kan undgå at skifte en hel stolpe, hvis den er blevet rådden. Med en multicutter kan du nemlig nemt skære det rådne lag væk, hvorefter du kan erstatte det med to stykker sundt træ.

  Side 1 / 3