ISOLERING

Du sparer ikke bare penge, men øger også værdien af dit hus, når det er ordentligt isoleret. Læs her, hvordan du gør.

Når du isolerer dit hus, sparer du penge på varmeregningen, og gør samtidig dit hus mere værd. Det er ikke svært at isolere, når du først har styr på grundprincipperne for, hvad der sker, når varme og kulde mødes.

Hvor meget, du kan spare på at isolere dit hus, afhænger blandt andet af, hvor godt dit hus er isoleret i forvejen, hvilken opvarmningsform du bruger, og hvad du betaler for varme. Men i et standard parcelhus fra 60’erne eller 70’erne er det ikke urealistisk, at der kan spares op mod 15.000 kroner om året ved at gå isoleringen igennem og forbedre den, hvor det er muligt.

LÆS OGSÅ: Rørisolering - den nemmeste besparelse

Det får du i temaet

I dette tema viser vi dig, hvilke principper du skal kende, når du isolerer, så du undgår at gøre mere skade end gavn, når du efterisolerer. For når varme og kulde mødes, så opstår der nemlig fugt, der potentielt kan give store vandskader på dit hus.

Du får også vejledning til, hvordan du kan skifte de gamle termoruder ud med nyere lavenergiruder, der kan spare dig en formue.

Isolering på loftet er en af de nemmeste og mest indbringende isoleringsopgaver, du kan kaste dig over, vi er med dig hele vejen, så du er sikker på, at opgaven bliver udført korrekt.

Vi gennemgår, hvilke tætningslister der er på markedet og hvilke fordele og ulemper, der er ved de forskellige lister. Vi viser dig, hvordan du udskifter listen og vedligeholder dine nye tætningslister.

Termostater er blevet smarte, og de nyeste ved, hvordan vejret er udenfor, eller hvornår du er på vej hjem fra arbejde, så du kun fyrer, når du er hjemme i din bolig. Og så er det slut med at gå og dreje på termostaterne. Alt sammen styres fra din telefon. Vi viser dig den nyeste teknologi.

Download det store tema og få styr på isoleringen.