Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Nyt badeværelse

Skal du have nyt badeværelse? Du kan vælge at rive det gamle ned, og bygge et nyt, eller du kan renovere det gamle. Vi hjælper dig med begge dele, så du kan få et lækkert og funktionelt badeværelse.

Byt et nyt badeværelse

Hvis du trænger til nyt badeværelse, kan du vælge at rive det gamle helt ned og starte forfra. De blå klinker, der var smarte i 1970’erne, er ikke smarte i dag, og dem vil du sikkert ikke have med i et nyt badeværelse. Du kan bygge et billigt badeværelse, eller du kan give den gas med de smarte og lækre detaljer. Der er mange muligheder, når du starter forfra og bygger nyt badeværelse.

Renover det gamle og få et billigt badeværelse

Ofte vil det slet ikke være nødvendigt med en gennemgående renovering for at få et badeværelse, der virker som nyt. Det kan være nok med et nyt badeværelsesgulv, et nyt toilet eller nye fliser. Når du skal lave badeværelse, skal du gøre det klart, hvilke opgraderinger du er mest interesseret i, og hvor mange penge du vil bruge på det.

Byg nyt badeværelse med multiplader

Plader af porebeton, kaldet multiplader, er et genialt materiale, som er meget velegnet til at bygge et nyt badeværelse af. Pladerne er nemme at skære til, når du skal bygge den rå skal til badeværelset. Det er en nem måde at få et billigt badeværelse på. Men et nyt badeværelses pris kan variere utroligt meget.

Nyt badeværelse - pris?

Ja, hvad koster et nyt badeværelse egentlig? Et nyt badeværelses pris varierer, så der findes selvfølgelig ikke en eksakt pris på et nyt badeværelse. Man siger, at badeværelset er husets dyreste kvadratmeter, og det er vigtigt, at du har styr på tingene, inden du går i gang med for eksempel at etablere fald i en brusekabine. Men hvis du tænker dig om, bruger billige, men gode, materialer og planlægger arbejdet nøje, kan du faktisk bygge et nyt badeværelse for helt ned omkring 25.000 kroner. Det kan du finde en vejledning til her på siden. Det er altså muligt at bygge et nyt, billigt badeværelse.

Nyt badeværelsesgulv gør en stor forskel

Et nyt badeværelsesgulv er en nem, men dramatisk opgradering. Hvis de gamle fliser er i god stand, kan du faktisk lægge nye fliser oven på dem, når du skal lave badeværelse. De gamle fliser skal rengøres med grundrens, og så skal der vådrumssikres, inden de nye fliser kan lægges oven på.

Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klik hér

Ny bruger? Få adgang nu!

Nulstil adgangskode

Indtast din email-adresse for at modtage en email med anvisninger til, hvordan du nulstiller din adgangskode.

Ugyldig e-mailadresse

Tjek din email

Vi har sendt en email til med instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode. Hvis du ikke modtager emailen, bør du tjekke dit spamfilter.

Angiv ny adgangskode.

Du skal nu angive din nye adgangskode. Adgangskoden skal være på minimum 6 tegn. Når du har oprettet din adgangskode, vil du blive bedt om at logge ind.

Adgangskode er påkrævet
Vis

password_reset.form.password_is_changed

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
De er ved at købe adgang til:
Total pris: null purchase.price.currency
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kr.
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage