Nyt badeværelse

Skal du have nyt badeværelse? Du kan vælge at rive det gamle ned, og bygge et nyt, eller du kan renovere det gamle. Vi hjælper dig med begge dele, så du kan få et lækkert og funktionelt badeværelse.

Byg et nyt badeværelse eller renovere det gamle

Trænger du til et nyt badeværelse? Du kan enten jævne det gamle med jorden og starte helt forfra. Eller du kan vælge at forny det eksisterende, så det kommer til at fungere lige så godt som et nyt badeværelse og se lækkert ud samtidig.

Byg selv nyt badeværelse

Et nyt badeværelse kan blive en meget dyr omgang, hvis du skal hyre håndværkere til det hele. Derfor er der god grund til at lave meget af arbejdet selv. Vi guider dig hele vejen, hvad enten du selv vil bygge vårum, badeværelsesmøbler eller udskifte fliser i badet.

Et nyt badeværelse kræver planlægning

Hvis du starter helt fra bunden med dit nye badeværelse, kan det være en stor mundfuld. Derfor er det vigtigt, at du giver dig god tid til at planlægge. Afgør hvilke behov I har og hvilke drømme I har. Regn på, hvad forskellige løsninger vil koste både i tid og penge, inden I går i gang.

Hvis du har brug for en hjælpende hånd, finder du her på siden en række artikler, der giver råd og vejledning inden for stort set alt, der er værd at overveje, når man skal lave et nyt badeværelse.