Brune fliser, en dryppende vandhane eller et tilkalket toilet. Badeværelset kan hurtigt blive lidt trist at se på. Heldigvis er der mange muligheder for at friske badeværelset op, og du behøver ikke sprænge budgettet for at få et nyt look.

Badeværelse på tre budgetter

I dette tema moderniserer vi det samme badeværelse på tre forskellige budgetter. Et billigt på 4.000 kroner, et lidt dyrere på 15.000 kroner og den helt store omgang med et budget på 51.000 kroner. Du kommer overraskende langt for bare 4.000 kroner, hvor badeværelset stadig fremstår som helt nyt, efter vores håndværker har været i gang. Det bedste af det hele er, at du kan lave det hele selv.

Få et sikkert og tæt badeværelse

I temaet viser vi dig også principperne bag vådrumssikring, og hvordan du opbygger en helt tæt vådrumsmembran i badeværelset. Uden en tæt vådrumsmembran risikerer du, at vandet i badeværelset trænger ud i murværket, hvilket hurtigt kan blive en dyr fornøjelse.

Få toilettet op fra gulvet

Du kan også se, hvordan du får toilettet op fra gulvet, så det hænger på væggen. Det giver både et flot udtryk og gør rengøringen af badeværelset meget lettere, når du har et væghængt toilet.

Tæskeflotte fliser

Skal du have nye fliser på badeværelset eller måske i køkkenet, kan du i temaet også se, hvordan du sætter fliser i sildebensmønster. Det er en smule mere besværligt, men resultatet ser tæskegodt ud, så det er helt afgjort arbejdet værd.

Download det store tema og find inspiration til dit badeværelse