5 metoder: Så let kan du spare energi

Energipriserne går amok - men heldigvis er der meget, du hurtigt selv kan gøre. Vi har samlet 5 lette projekter til, hvordan du kan spare energi.

Priserne på både varme og strøm er på himmelflugt, og det ser ikke ud til, at stoppe lige med det samme.

Heldigvis gøre du gøre meget selv, for at sikre dig, at dine regninger ikke stikker helt af.

Det er især varme der hurtigt kan blive rigtigt dyrt, men det er også på det område, at det er letteste at gøre en stor besparelse.

Hvis du sørger for, at du ikke fyrer for gråspurvene og samtidig sikrer dig, at du varmer boligen op på den mest effektive måde, så kan du let spare mange penge.

Herunder har vi samlet 5 vigtige artikler til dig, så du kan få hjælp til, hvordan du let kan spare på energien.

Montér nye tætningslister

Slipper der koldt luft ind omkring dine vinduer, så skyldes det ofte, at tætningslisterne er ved at være slidte. Det er både billigt og let at skifte tætningslisterne, vi viser dig, hvordan du gør.

Se mere her

3 metoder til at få varme i radiatoren

Er en af dine radiatorer "gået kold, kan det lægge unødigt pres på dine andre radiatorer. Med nogle enkle tricks kan du selv sørge for, at dine radiatorer varmer, som de skal.

Se mere her

Få mere ud af din brændeovn

En brændeovn er et fantastisk supplement til de normale varmekilder. Vi har samlet 14 tips til, hvordan du får mest muligt ud af din brændeovn.

Se mere her

Isolér dine rør – det betaler sig

Rørisolering er nemt gør det selv-arbejde og kan give enorme besparelser. Så hvis dine varmerør ikke er isoleret, er det med at komme i gang. Vi viser dig, hvordan du gør.

Se mere her

Stop træk under døren

I ældre boliger kan der opstå træk under døren, hvis den ikke slutter tæt til dørtrinnet. Det er heldigvis ingen sag at fikse problemet. Vi viser dig, hvordan du let monterer en børsteliste på døren.

Se mere her

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Nyt fra Redaktionen